Navigáció
-> Főoldal
-> Modding
-> GyIK
-> Fórum
-> Linkek
-> Galéria
-> Keresés
-> Letöltések
-> Hírkategóriák
-> Kapcsolatfelvétel
-> WH
-> Lámák
-> Rangok
-> Bindelés
-> Irányítás
-> Tanácsok
-> Cod2 CFG
-> Szégyenfal
-> Partnereink
-> PunkBuster
-> Cod2 Leirás
-> Névszínezés
-> Cod2 Szótár
-> Cod2 Pályák
-> Cod2 Tippek
-> Cod2 Tippek 2
-> Hiba Üzenetek
-> Cod2 Himnusz
-> Szerver Videók
-> Codos Csajok :)
-> Cod2 Fegyverek
-> Cod2 Multiplayer
-> RCON Parancsok
-> Online Cod2 Játék
-> Hogyan kell csalni katt ide!
Beküldések
-> Vicc Rendszer
Klán navigáció
-> (==Adminok==)
-> Szerver szabályzat
-> Szponzorok
-> XFire Stats
-> VAN TGF
-> Rólunk
Mindenkinek
-> Mit tegyek még az oldalra?
-> Horoszkóp (Heti)
-> Vendégkönyv
-> Panaszkönyv
-> Facebook
-> A legek
-> Meghívó
-> Club House Mixek!
Elit Katonák...
Felhasználónév

JelszóRegisztráció | Új jelszó

   netty 1Hét
    Djmisi-d 3Hete
STALIN 35Hete
Rego Hun 39Hete
 JK Sis 57Hete
atee 74Hete
sasa 77Hete
nomad 89Hete
Norbesz 103Hete
devilv8 120Hete

Vendég 1 Ma 0 tagunk volt itt.

(Összes tagunk 0%-a)

Tagjaink nemük szerint
Férfi40
Hölgy4
Aki titkolja 66
Jelölések info
= Főadmin
= Admin
= Tag
= Elit Fan
= Figyelmeztetett
Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 48
Aktiválatlan tagok: 0
Legújabb tag: Nirbi148

Látogatók ma: 206
Online látogató: 1
Max. Onlinerekord: 116
Max. napi rekord: 1541
Látogatók tegnap: 253
Látogatók a hónapban: 5931
Összes látogatók: 839357

Utolsó 24 órában: 
Helység infó
Melyik régióból mennyien vannak az oldalunkon.

Budapest 4
Nagykanizsa 3
Szolnok 1
Komló/Pécs 1
Csorvás 1
Kiskunhalas 1
Kazincbarcika 1
Császártöltés 1
Jászberény 1
Sopron 1

Továbbiak >>>
Call of Duty 2
Puszi pacsi statisztikák

Puszi pacsi statisztikák


A 5 legaktívabb pusziküldő:

Norbesz 1 db 
06/24 15:43:28
netty 10 db 
04/27 20:07:05
JK Sis 5 db 
05/31 16:23:31
Djmisi-d 42 db 
11/14 08:03:24
zsbazsi 1 db 
10/24 11:01:45


Pacsi küldő


A 5 legaktívabb pacsiküldő:

Norbesz 1 db 
06/24 15:43:21
netty 1 db 
03/12 11:56:17
Djmisi-d 62 db 
09/29 20:36:23
zsbazsi 1 db 
10/24 11:01:56
PANTHERA 16 db 
02/20 06:37:51


Puszit Kapó


A 5 legtöbb Puszit kapó:

Nirbi148 1 db 
06/24 15:43:28
SpeeDLinK 3 db 
04/27 20:07:06
netty 7 db 
05/31 16:23:31
JK Sis 4 db 
01/11 09:23:49
Darky 1 db 
11/17 20:36:27


Pacsit Kapó


A 5 legtöbb Pacsit kapó:

Nirbi148 1 db 
06/24 15:43:21
Zsuzska 1 db 
03/12 11:56:17
netty 3 db 
03/06 21:53:10
Djmisi-d 64 db 
08/22 10:34:52
atee 1 db 
01/08 19:05:14

Fórumtémák
Legújabb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Legújabb cikkek
-> Ölésekre jutalom ava...
-> Vásárlás menüből
-> Fegyver vásárlás
-> Idő kiírása
-> Alapok by <MasterTho...
Játsz Tisztességesen!
Hirdetésed helye!
Cod2 Multiplayer
Call of Duty2 - Multiplayer Leírás


Mi is az a MultiPlayer?

Eme leírás (főleg az eleje) inkább azok számára készült, akiknek még kevés vagy még annyi tapasztalata sincs a többjátékos lehetőségekben. Ami nagyszeruvé teszi ezt a módot, hogy itt nem előre scriptelt mesterséges intelligencia ellen kell helytállnunk, hanem húsvér emberek nyújtják a kihívást. Tehát nekünk immár taktikánkba azt is bele kell számítani, hogy az ellenfelek bizony határozottabban és előre gondolkodva akarnak majd minket eltenni láb alól. Ennek megfelelően kell majd fegyverünket is megválasztani, ha már a Single Playert lekuzdöttük, lehet valamicske fogalmunk arról, hogy mivel vagyunk a leghatékonyabbak. Egy kezdőnek nem biztos, hogy egyből érdemes egy puskával nekivágni a harcmezőnek, mivel ez némiképp nagyobb rutint követel meg, valamit ha tényleg kiderül, hogy nem megy vele az öldöklés, hamar el is mehet a kedve a játéktól az embernek.

Mit nyújt nekünk a Multi?

Multiban többféle játékmód közül választhatunk és majd ez alapján kell szervert választanunk. A szerverekre vagy a játékon belüli keresővel, vagy egy külso programmal találhatunk (pl. All-Seeing Eye, Xfire). Érdemes hazai szervereket keresnünk, főleg ha nem túl gyors a netünk.

Lássuk ezeket a módokat:

DM - DeathMatch

Ez manapság egy alapvető játékmód, ami a legtöbb FPS játékban (ha nem is ilyen néven) megtalálható. Itt sok szabály nincs, mindenki-mindenki ellen. Ez a mód ideális lehet kezdőknek, mivel itt tényleg bárkit meglát az ember arra nyugodtan lohet. Halál esetén nem kell aggódni, mivel azonna újraéledünk.

TDM - TeamDeathMatch

Az előző módnak a csapatban játszott formája. Itt csak arra kell figyelni, hogy ne a csapattársakat sebezzük. Halál esetén szintén újraéledünk.

SD - Search & Destroy

Ebben a módban van annyi csavar, hogy az öldöklésen kívül már a pályán van 2 pont amit védeni vagy támadni kell (a választott oldaltól függoen). A támadó csapat úgy nyerhet kört, ha ezen pontok egyikét felrobbantja, vagy a jól bevált módon minden védot kivon a forgalomból, ezen kívül az órára is fontos figyelni, mert ha az idő lejár és még legalább egy védő él és egyik pontot sem sikerült felrobbantanunk, akkor azt a kört elvesztettük. A védőknek ilyen szempontból talán könnyebb dolga van, mivel csak az objektívákat kell védenie. Persze ez nem ilyen egyszeru, mivel ha gyenge a védelem, akkor nincs nehéz dolga a támadóknak. A kört meg lehet nyerni a támadók likvidálásával, vagy a lerakott bomba hatástalanításával. Fontos ebben a módban, hogy egy körben újraéledni nem lehet, tehát érdemes óvatosan közlekedni. Emellett egy körben csak egyszer van lehetőség lerakni(!) a bombát, tehát plant után védeni is fontos azt.

CTF - Capture The Flag

A mód szintén klasszikus, két csapat próbálja meg a másik zászlóját ellopni és visszavinni a saját bázisára, ahol pontot kap érte a csapat. Ez után a zászló visszakerül a helyére és lehet érte újra menni. A zászló lopás mellett a saját zászló védelme is fontos. A zászló tolvajokat ha lelövik a zászló a földön marad amíg valamelyik csapat meg nem érinti, a saját zászló visszakerül a helyére, az ellenfélé pedig nálunk marad amíg be nem visszük. Halál után néhány másodperces késleltetéssel újraéledünk.

HQ - HeadQuarters

Ez már kicsit komplikáltabb játékmód (és nem is annyira népszeru). Két csapat küzd egymás ellen a rádiópont birtoklásáért. A játék kijelöl a pályán egy pontot ahova el kell jutni és telepíteni egy rádió állomást, majd ezt védeni az ellenféltol, a telepített HQ-ért pontokat kapunk. A védelem emberei haláluk után nem éledhetnek újra, amíg a HQ ép, viszont a támadók (némi késleltetéssel) új esélyt kapnak. Új pont létesül, ha a támadók elpusztították a HQ-t vagy a védőit, ekkor kezdődik eloröl az egész.


Mi kell a Multihoz?

Két fontos pillére van a többjátékos résznek, az egyik az eredeti játék a másik a relatíve gyors netkapcsolat. 56K-s betárcsázós nettel inkább ne próbálkozzunk, mert valószínu, hogy élvezhetetlenül akadna a játék, vagy késne. Ezen kívül nem árt, ha tisztában vagyunk az otthoni hálózatunk jellemzőivel, pl. van-e tuzfalunk, esetleg meg van-e osztva a net valamilyen hálózati eszközzel (pl. router). Ha tudjuk, hogy mink van és mink nincs, gond esetén egyszerubben találunk segítséget. Ha tényleg elkötelezettek vagyunk és szeretnénk jobban összejönni a cod társadalommal, esetleg klánba csatlakozni, nem hátrány, ha van egy jó headsetünk és mikrofonunk hozzá. Klánoknál bevett szokás, hogy a warok közben beszéd útján tartják a kapcsolatot.

Klánok

Egy klán tulajdonképpen egy csapat mely X foből áll és más klánokkal áll ki gyakorlás vagy konkrét cél (pl. kupáért vagy jobb helyért egy tabellán) érdekében. Rengeteg klán van az országban, tehát ha valaki szeretne erre az útra lépni van miből válogatnia. Persze tájékozódni is érdemes, hogy egyes klánoknak milyen profilja van és ez mennyire illik a mi elképzeléseinkhez. A jobb klánokba nehéz bekerülni, mivel az elvárások is nagyok és nehezen fogadják el az új (de legfőképp a fiatal) játékosokat, ezért ha valahol nem jártunk sikerrel nem kell feladni.

Public

Public-nak (publik) nevezik azon szervereket, amik nincsenek lezárva, vagyis bárki felmehet rájuk, hogy lőjön párat. Ezeken a szervereken sokféle ember megfordul, profik és kezdők egyaránt. Itt szert tehetünk új ismerősökre és néhányan itt toboroznak embereket a klánjukba. A játék némiképp kötetlen, illetve a tapasztalat azt mutatja, hogy mindenki megy a saját feje után, és valóban itt nem is akkora bun. Viszont ne adjunk okot arra, hogy csapattársaink berágjanak, ne álljunk egy házban az egész kör alatt (camp), ha a csapat feladata a támadás.

Warok

Ez a szó takarja azt mikor a klánok egymással összecsapnak. A warok bizonyos szabályok alapján zajlanak zárt szervereken. Lényegében 2 féle war van, az egyik amit egyesek többféle módon szeretnek hívni a PCW. Ez a rövidítés gyakorló wart jelent, aminek nincs térje. A második a Hivatalos vagy Official war. Ezek már keményebb warok, aminek valamilyen tétje van, pl. továbbjutás egy kupán, vagy csak egy ladderen jobb helyezés elérése.

Netikett

Ez persze kicsit hülyén hangzik, de nem elhanyagolható. A szervereken is elvárják az embertől, hogy kultúráltan viselkedjen amennyire lehet. Ez persze általában nem jön össze, ilyenkor kezdődnek az anyázások és a TK parádé (TK = TeamKill = csapattárs szándékos megölése). Ez csúnya dolog és mindenki más játékát elrontja, ezért kérnék mindenkit, hogy tartózkodjon az ilyesmitől.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Óra
Skype
Hívj Skype-on!

My status
Töltsd le a skype-ot!
Meghivó
Itt hívhatod meg barátaid, ismerőseid erre az oldalra.
Kedvenc Képek
Felület Választó
Válassz felületet...!:

Nyelvváltó
Weblap Toplista
(Külföldi ranglista)

Top Clan Sites List
(Külföldi ranglista)
Szavazás
Tetszik a szerver és a weblapunk?

Csakis a legjobb!
Csakis a legjobb!
69% [37 Szavazat]

Nagyon Jó
Nagyon Jó
24% [13 Szavazat]

Jó
7% [4 Szavazat]

Közepes
Közepes
0% [0 Szavazat]

Elmegy
Elmegy
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 54
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/10/2010 23:19
Vicc - Kategóriák
Zsidó
Szex
Számítástechnika
Skót
Rendőr
Móricka
Morbid
Kocsma
Jean
Indián
Erotikus
Cigány
Vegyes
Szőkenős
A legek
Felhasználók
Legújabb
Legnézettebb
Részletek

Mai névnapos
Holnap Sámuel névnapja lesz.

Mai Névnaposok

Nincs névnaposunk

Szülinaposaink
Ma nincsenek szülinaposaink

[ nomad (47) ] [ SpeeDLinK (24) ]
Zene on! :) + Mixeim

Djmisi-d
A géped adatai
IP
Generálási idő: 0.18 másodperc 1,130,511 egyedi látogató